Ik stop nu
Toerisme

Een rondreis door Italië met zijn rijke geschiedenis

Als u op vakantie wilt naar Italië of een rondreis wilt maken en kennis wilt maken met de geschiedenis van het land, dan maakt het niet uit waar u in dit land heen gaat. Iedere stad heeft genoeg te bieden als het aankomt op de geschiedenis van het land. Met zijn prachtige bezienswaardigheden en religieuze invloeden is Italië een geliefd vakantieland voor veel mensen en dat is volkomen terecht. Door de interessante geografische ligging van het land komt u in aanraking met de verschillende landschappen terwijl u kennismaakt met de interessante historie van het land die begon in de prehistorie.

Het land van de keizers

In de rijke geschiedenis van Italië hebben verschillende keizers aan het roer gestaan en daarnaast zijn er nog veel vooraanstaande figuren in de geschiedenis van Italië, waarbij Julius Caesar voor velen de meest bekende zal zijn. Dankzij zijn verovering van Gallië kon de stad Rome uitgroeien tot een vooraanstaande stad en later de hoofdstad van Italië. Julius Caesar is natuurlijk ook bekend uit de verhalen van Asterix en Obelix. Ondanks dat er tijdens deze verhalen vaak de draak gestoken wordt met Caesar, zitten er vele waarheden verborgen in de leuke en amuserende verhalen.

Maak kennis met de geschiedenis

Wilt u op een leuke manier kennismaken met de geschiedenis van Italië? Dan is een rondreis door Italië zeker het overwegen waard. Bij Vámonos Travels hebben ze veel ervaring met het samenstellen van een rondreis door Italië of een rondreis door Spanje. Ze bieden verschillende rondreizen aan maar u heeft daarnaast ook de mogelijkheid om een rondreis samen met hun helemaal zelf samen te stellen. Wilt u uw eigen rondreis door Spanje of Italië samenstellen of heeft u vragen over een rondreis door Spanje of Italië? Neem dan contact met ze op of neem een kijkje op de website.