Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf biedt persoonlijke schuldhulpverlening in Rotterdam

Als u schulden heeft die zo hoog zijn opgelopen dat u deze onmogelijk in u eentje kunt aflossen, doet u er goed aan om professionele hulp te vragen. Voor schuldhulpverlening in Rotterdam of schuldsanering in Rotterdam moet u zijn bij Modus Vivendi. Bij het bedrijf zult u op een zo goed mogelijke manier geholpen worden, met als doel u binnen drie jaar volledig schuldenvrij te maken, zodat u een frisse start zonder geldzorgen maakt.

Over het bedrijf

Modus Vivendi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in schuldenproblematiek van zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf is erg begaan bij zijn cliënten. De medewerkers hebben begrip voor uw situatie en zullen naar u luisteren zonder te oordelen. Als geen ander weten ze hoe moeilijk het is om schulden af te lossen en dat het hebben van schulden iedereen kan overkomen.

Welke diensten biedt het bedrijf?

Uiteraard kunt u bij het bedrijf terecht voor schuldhulpverlening in Rotterdam en schuldsanering in Rotterdam, maar dat is niet alles. Er wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie. Als u om een goede reden niet in staat bent om uw eigen financiën te beheren, dan kunt u in aanmerking komen voor beschermingsbewind, waar al uw inkomsten en uitgaven door een professional worden beheerd. Ook budgetbeheer behoort tot de mogelijkheden. Hierbij heeft u wat meer vrijheid, maar wordt u inkomen op een aparte rekening gestort en wordt er samen met u gekeken naar waar u uw geld aan kunt en moet besteden en hoeveel per post.

Schuldhulpverlening en schuldsanering

De schuldsanering in Rotterdam, als onderdeel van de schuldhulpverlening in Rotterdam, houdt in dat u met behulp van het bedrijf schuldenvrij wordt gemaakt. Aan de hand van een driejarig traject wordt maandelijks zo veel mogelijk geld overgemaakt naar uw schuldeisers en mag u slechts van een klein bedrag leven. Aan het eind van het traject zult u schuldenvrij worden verklaard – mits u zich aan alle regels heeft gehouden.