Ik stop nu
Image default
Aanbiedingen

Denk aan uw rug, schaf een rugkussen aan

Waarom gebruiken mensen rugkussens?

Mensen gaan ervan uit dat een rugskussen voor bed of stoel alleen nuttig is voor mensen die rugklachten hebben ten gevolge van een verwonding of ouderdom.

Niet echt! Deze kussens zijn niet alleen een kussen voor rugpijn, maar voor alle soorten mensen.

 Een rugkussen voor in bed is ook een geweldig kussen tegen rugpijn voor mensen met een zittende levensstijl, en dat zijn we tegenwoordig bijna allemaal. Als u een baan die u nodig heeft om te zitten in dezelfde positie voor de meeste van uw uren of hebben vaak rugpijn dan een lumbale steun kussen of een kussen voor rugpijn zou kunnen zijn het beste cadeau dat je jezelf zou kunnen krijgen.

 Deze rugkussen of kussen voor rugpijn kan ook worden gebruikt tijdens het TV kijken, om de rug de steun te geven die het nodig heeft en rugpijn te verlichten als u er last van heeft terwijl u lange tijd in één positie zit. Het rugkussen voor op een stoel is ook ideaal voor mensen die lange uren zitten.

 Naast het ondersteunen van de rug, de lumbale steun kussen en de rug kussen voor stoel helpt ook bij het uitlijnen van de nek en de heupen brengen rugpijn verlichting als je dergelijke pijnen en pijn en dus ideaal als een kussen voor rugpijn. Als gevolg daarvan wordt een correcte houding verzekerd door het kussen voor rugpijn. Niet veel mensen beseffen dit, maar de meeste van onze rugklachten worden veroorzaakt door een slechte lichaamshouding. Als we heel lang in één houding zitten zonder de juiste ondersteuning, moet onze onderrug het grootste deel van het gewicht van ons bovenlichaam dragen, wat tot rugpijn leidt. Het plaatsen van een rugondersteuningskussen in uw stoel of een speciaal ontworpen rugkussen voor stoel verandert dit, waardoor u een goede houding kunt handhaven, wat deze ondersteuningskussens op hun beurt ervoor zorgen dat er geen rugpijn wordt veroorzaakt.

Heeft rugkussen een invloed op de slaap?

Ja, en positief! Door een goede houding en uitlijning van de wervelkolom te bevorderen, verbeteren deze kussens ook de kwaliteit van de slaap. Ons ontwerp biedt de meest ergonomische steun aan de rug, en verlicht alle soorten ongemak, waardoor het een ideaal bedkussen tegen rugpijn is, omdat het rugpijn verlicht.

De beste rugkussen voor bed is zo gemaakt dat het zeer goed ademt, waardoor u ’s nachts niet warm slaapt. Het laat voldoende lucht circuleren en voert vocht af waardoor u dag en nacht koel blijft. Dat komt omdat het kussen holle ruimte tussen de vezels heeft, zodat het niet alleen nuttig is voor mensen met rugpijn, maar ook voor alle anderen. 

Het rugkussen voor in de stoel en het kussen voor lendensteun worden geleverd met een elastische band. Dit werd in het ontwerp verwerkt zodat het kussen tegen rugpijn in de juiste positie wordt gehouden wanneer u het in uw bureaustoel of in de autostoel gebruikt.

 Het belangrijkste kenmerk van het kussen voor rugpijn of lumbaal steunkussen voor bed en stoel is echter het traagschuim dat wordt gebruikt om het te maken. Dankzij het traagschuim vormt het Wakefit-rugsteunkussen en het rugkussen voor de stoel zich naar de rug van de persoon die het gebruikt. Daardoor past het zich aan de vorm van de persoon aan en geeft hem zo de ultieme steun en het comfort dat een rugsteunkussen voor bed moet bieden.

 

rugkussen