Ik stop nu
Image default
Energie

De kosten van een kleine windmolen van EAZ Wind

Wanneer je werkt op een boerderij weet je dat er veel elektriciteit wordt gebruikt. Niet alleen voor de boerderij maar ook voor je huis. Door middel van een kleine windmolen van EAZ Wind kan je zonder moeite energie opwekken op een duurzame manier. Ben je benieuwd wat EAZ Wind voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Hoeveel kost een kleine windmolen

Onze kleine windmolen zijn 13.2 meter in diameter, en vangen ongeveer 137m2 aan wind. Ze zijn geoptimaliseerd voor veel voorkomende windsnelheden en kunnen veel energie opbrengen. Onze windmolens zijn gemaakt op prefab betonplaten met wapeningsstaal. Deze betonplaten moet je 80cm onder de grond stoppen voor optimale stevigheid. Deze windmolens wekken op een efficiënte manier stroom op en in combinatie met zonnepanelen kunnen ze erg veel stroom opwekken. 

Wanneer je ervoor kiest om een kleine windmolen van EAZ Wind aan te schaffen analyseren wij je boerderij en doen we je een duidelijk voorstel. Vervolgens regelen we alles voor je van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan een bouwvergunning, elektrische infrastructuur en onderhoud. 

Boerderijstroom laten aanleggen door EAZ Wind zorgt ervoor dat je het bedrijf volledig op groene energie kan laten voorzien. Het kost natuurlijk niet weinig om aan te leggen maar is een goede investering voor de toekomst. Wanneer je geen of minder energiekosten hoeft te betalen voor je boerderij en woning bespaar je namelijk veel kosten. Ben je benieuwd naar hoeveel het je kan besparen? Kijk dan snel op de website van EAZ Wind.

Een kleine windmolen aanschaffen

De windmolens van EAZ Wind bestaan uit een windvaan, efficiënte generator, subtiele mast, elektrakast, stevig fundament en een pitch systeem. De windmolens zijn ervoor gemaakt om dag in dag uit 20 jaar lang te draaien. De windmolens zijn erg efficiënt en gaan erg lang mee. Daarnaast zijn ze erg compact en ruïneren ze niet het landschap van de boerderij zoals de grote windmolens die je altijd naast de weg ziet!

De kleine windmolen van EAZ Wind is volledig door ons ontworpen en geoptimaliseerd voor de Nederlandse boerderij. We zorgen ervoor dat het hele elektriciteitsnet wordt verbonden met de meterkast van de boerderij waardoor je erg veel kosten kan besparen op energie. Omdat elke boerderij anders is, kunnen we hier geen vaste prijs voor geven. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bezoek dan de website van EAZ Wind!

 

https://www.eazwind.nl/