Ik stop nu
Image default
Woning en Tuin

Abyss Habidecor, op welke voordelen kan je rekenen bij dit merk?

Abyss Habidecor werd meer dan 40 jaar geleden opgericht. Ze begon als een bescheiden Portugees familiebedrijf welke luisterde naar de naam Celso de Lemos. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal sterk gerenommeerde onderneming die er bekend om staat high-eind badlinnen te produceren. Niet alleen ziet al het badlinnen er fantastisch uit, daarnaast voorziet ze je van een geweldige kwaliteit. Dit laatste is niet in het minst het gevolg van het feit dat ervoor de productie enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen. Ben jij ook benieuwd om meer te weten te komen over dit merk evenals de collectie waarover ze beschikt? Dan is het zonder meer de moeite waard om even de informatie hieronder door te nemen. 

Productie in twee verschillende fabrieken 

Abyss Habidecor beschikt over twee verschillende fabrieken in Viseu waar haar prachtige collectie badlinnen in wordt geproduceerd. Bijzonder aan dit merk is ook het feit dat ze het milieuvriendelijke karakter in alles probeert door te trekken. Dat blijkt onder meer uit de werking van haar fabriek. Het water dat wordt gebruikt tijdens de verfprocessen wordt bijvoorbeeld volledig gerecycleerd. Het hoeft dan ook helemaal niet te verbazen dat het badlinnen van dit merk het zogenaamde Oeko-Tex label draagt. Dit label staat er garant voor dat er enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van biologisch afbreekbare producten. Voor iedereen die het belangrijk vindt dat zijn of haar badlinnen op de meest milieuvriendelijke wijze werd geproduceerd is dit merk dus zeker een aanrader.

Niet alleen badlinnen, maar ook zeer kwalitatieve badmatten verkrijgbaar

Wanneer je het aanbod van Abyss Habidecor nog meer onder de loep gaat nemen zal je tot de conclusie komen dat er ook uitstekende kwaliteit badmatten in terug te vinden zijn. Voor deze badmatten geldt dat ze er bekend om staan vervaardigd te worden uit de allerbeste kwaliteit MCU-5 Indiaas katoen. Voor dit katoen geldt dat ze afkomstig is uit het zogenaamde Andhra Pradesh gebied. Voor deze kwaliteit van katoen geldt dat ze er bekend om staat het gevolg te zijn van onder meer de lengte van de katoenvezels. Ook de ultra fijne vezel draagt zeker en vast bij aan de exceptionele kwaliteit. Ben jij dus met andere woorden één van de vele mensen die het fijn vindt om in de badkamer de beschikking te hebben over een kwalitatieve badmat? Dan zal je ongetwijfeld tot de vaststelling komen dat het merk Abyss Habidecor daarvoor kan zorgen.

Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden van Abyss Habidecor

Niet alleen de eisen van mensen op het gebied van bedlinnen zijn door de jaren heen aanzienlijk toegenomen. Dat geldt zeker ook voor de verwachtingen die voorop worden gesteld voor badlinnen. Niet alleen moeten de handdoeken waar je in huis gebruik van maakt over een aantrekkelijke kleur beschikken, daarnaast spreekt het voor zich dat er behoeften kan zijn aan verschillende afmetingen. Ook de kwaliteit en vooral het comfort moet uiteraard in lijn liggen met jouw verwachtingen. Wil jij dus met andere woorden geen genoegen nemen met standaard badlinnen, maar ben je op zoek naar een merk dat al jouw vooropgestelde verwachtingen kan inlossen? Ook in deze situatie is het beslist mogelijk om een beroep te doen op de diensten en mogelijkheden van Abyss Habidecor.