Ik stop nu
Aanbiedingen

Workshops op school

Workshops op school

Een workshop op school! Hoe leuk klinkt dat? Met een workshop op school kunnen de leerlingen bezig gaan met het leren van nieuwe dingen. Wat voor dingen? Dat mag de school zelf beslissen. Grote Broer is een organisatie die workshops aanbiedt voor het primair onderwijs. Met een breed aanbod met meer dan 50 verschillende workshops is Grote Broer er voor elke school in het land.  Grote Broer heeft al jaren ervaring en is daarmee ontwikkeld tot een ware workshopmachine die keer op keer in de roos schiet. Met de professionele workshopdocenten en de leuke en creatieve workshops weet Grote Broer elke keer weer een leuke workshop te produceren. 

Een workshop van Grote Broer is heel makkelijk geregeld. Als school zijnde neem je een kijkje op de website, kies je wat leuk is voor de leerlingen en mail of bel je naar ons kantoor. Binnen een aantal dagen staat er een workshop op papier, klaar om uitgevoerd te worden op uw school. 

 

Workshop fysiek theater

Theater is een methode van zelfexploratie en zelfuiting. Kinderen kunnen soms moeite hebben met dingen duidelijk maken en over te laten komen. een workshop fysiek theater helpt de kinderen om te laten zien wie zijn en daagt ze uit om op een podium te gaan staan. Op zo’n jonge leeftijd al voor een groep iets uitvoeren helpt de kinderen later hier beter mee om te gaan, ze zullen minder angstig en terughoudend zijn in soortgelijke situaties. 

Een theaterworkshop wordt altijd gegeven door een ervaren theaterdocent, deze heeft zowel ervaring in het lesgeven op een school als zelf op het podium staan. Vaak zijn de theaterdocenten op dat moment ook nog zelf ergens in een theater te vinden. Het leuke hieraan is dat de docent veel ervaringen kan vertellen aan de leerlingen en ze hiermee proberen te inspireren. 

https://grotebroer.com