Ik stop nu
Woningen

Wij zijn meer dan een makelaarskantoor.

Voor de medewerkers van de afdeling worden systematisch trainingen georganiseerd om implementatietechnieken aan te leren en het vaardigheidsniveau te verbeteren. Demonstraties van objecten worden een noodzaak om de voordelen van het object, de nabijgelegen locatie en infrastructuur te laten zien. Experts in onroerend goed op het platteland adviseren over de werkelijke kosten en de verbindingsperiode van communicatie. De makelaars van dit bedrijf bezoeken hun eigen klanten bij de auto van het bedrijf en elke medewerker krijgt nieuwe mobiele apparatuur, waardoor hij snel een update van de klantendatabase ontvangt.

Het bedrijf heeft een grote database met vastgoedobjecten en een klantenbestand, voornamelijk vaste klanten en klanten die zich hebben aangemeld voor advies. Hierdoor kunnen verkopers en kopers van appartementen elkaar zelfs in de kortst mogelijke tijd vinden. Het bedrijf heeft meer dan 100 kantoren. Dankzij moderne technologieën, professionaliteit van medewerkers, hoge kwaliteitsnormen en betrouwbare reputatie, wordt het bedrijf erkend als een van de meest geavanceerde vastgoedbedrijven.

Huur en verkoop van onroerend goed: appartementen, huizen, etc., maar wij zijn meer dan een makelaarskantoor. Door gebruik te maken van moderne technologieën bieden wij klanten een onberispelijke service.

 

 

Appartement te huur

https://be.propenda.com/