Ik stop nu
Image default
Meubels

Twee populaire merken bij Deens zijn Madam Stolz en HKliving. We staan bij allebei kort stil.

Deens.nl heeft van het populaire label HKliving zowel meubels en lampen als accessoires in de collectie. We noemen een HKliving hanglamp, mokkenset, hocker, vloerkleed, bank en  salontafel. Het Nederlandse label bestaat sinds 2008. De ontwerpers raken keer op keer geïnspireerd door stijlen uit het verleden en ze geven daar een modern tintje aan door verrassende, hippe details. HKliving is ook buiten onze landsgrenzen een geliefd merk. In zo’n 50 landen wereldwijd zijn HKliving spullen te koop. Veel producten worden met de hand gemaakt en dat zorgt voor een uniek assortiment. Wil je de keuken opfleuren / vernieuwen? Deens.nl verkoopt onder meer HKliving servies, schalen, kannen, theepotten en broodplanken.

Een greep uit de Madam Stolz artikelen op deens.nl: kussens, aardewerk vazen, tunieken, plaids, manden, hanglampen en salontafels. Madam Stolz is een Deens merk. Oprichtster Pernille opende in 1995 een klein winkeltje in Kopenhagen. Inmiddels zijn er meer dan 2500 Madam Stolz creaties te koop. Madam Stolz onderscheidt zich door creativiteit, fantasie en een vleugje India. Met de combi van stijlen – warm en kleurrijk India en koud en bescheiden Scandinavië – weet Madam Stolz keer op keer te verrassen Pernille reist dan ook regelmatig naar India om inspiratie op te doen. Deens is de officiële Madam Stolz agent in de Benelux. Als er iets nieuws verschijnt, zie je dat als eerste op deens.nl.

We hebben twee merken in het zonnetje gezet, maar maken je er attent op dat Deens nog veel meer te bieden heeft. We noemen Urban Cotton wandkleden, It’s about RoMi vloerlampen, Bloomingville wandkasten, Essenza dekbedovertrekken, HAY stoelen, Tine K Home lampenkappen, Studio AT houten lijsten en Doing Goods ornamenten. Vind je het lastig een keuze te maken binnen zo’n enorm aanbod? Wij kunnen ons dat goed voorstellen. Het Deens klantenserviceteam helpt je graag op weg. De medewerkers zijn per telefoon en email te bereiken tijdens kantoortijden: klantenservice@deens.nl, 06-23621558. Appen kan ook, daarvoor gebruik je hetzelfde mobiele nummer.

https://www.deens.nl/nl/