Ik stop nu
Image default
Management

Small business ideas from home

Werken op afstand en het opstarten van bedrijven vanuit huis zijn de afgelopen tien jaar in populariteit toegenomen. Momenteel zijn er in de Verenigde Staten miljoenen zelfstandigen die een idee hebben voor een bedrijf aan huis en regelmatig vanuit hun huis werken.

 

Er zijn tal van dwingende redenen om de flexibiliteit te willen die thuiswerken kan bieden. Als een verandering van levensstijl je op het lijf geschreven is, dan zul je je vaardigheden en interesses onder de loep moeten nemen om uit te vinden welke van de vele thuiswerkjobs bij je past. Om je te helpen, hebben we deze lijst met 40 van de beste thuiswerkideeën samengesteld.

 

Hier zijn de beste thuisbedrijfsideeën:

 

1. Freelance schrijver

Als je een goede schrijver bent, dan kun je een goede freelance schrijver worden. En het beste van alles is dat freelance schrijvers van over de hele wereld werken. Of je nu de hele dag in je buurtcafé wilt zitten of het hele jaar wilt country-hoppen, deze baan zou op jou van toepassing kunnen zijn.

 

Natuurlijk moeten succesvolle schrijvers grammatica en toon beheersen, uitstekend kunnen redigeren en hun eigen onderzoek kunnen doen en inhoud kunnen synthetiseren waarmee ze misschien niet vertrouwd zijn. Het kan helpen als je een expert wordt op een paar verschillende gebieden, zoals technologie of financiën voor kleine bedrijven, en het is altijd belangrijk voor alle freelancers om te weten hoe ze zichzelf in de markt kunnen zetten en kunnen netwerken met potentiële klanten.

 

Je kunt gevraagd worden om alles te schrijven, van een serie blogposts tot een whitepaper over de industrie, website teksten of e-mail nieuwsbrieven. Hoe meer je weet, hoe beter je af bent.

 

En tot slot, vergeet niet de mogelijkheid om je eigen e-boeken te schrijven om op Amazon en soortgelijke websites te verkopen. Met in principe geen publicatiekosten en lage ontwerpkosten, is dit een andere manier waarop je schrijven direct ten goede kan komen aan je bankrekening. (Je zou zelfs een e-boek kunnen schrijven over freelance schrijven – de mogelijkheden zijn eindeloos).

 

2. Virtuele assistent

Als al je vrienden je kennen als “de echt, echt georganiseerde een,” dan is het zijn van een virtuele assistent misschien wel het thuisbedrijf idee voor jou.

 

Wanneer drukke executives een punt in hun carrière bereiken waar ze niet meer alle telefoontjes, e-mails, afspraken en kleinere verantwoordelijkheden op hun bord kunnen beheren, dan is dat waar jij in beeld komt. Als virtueel assistent gebruik je je telefoon, e-mail, computervaardigheden en een aantal online tools en applicaties om hun online agenda’s te beheren, afspraken en vergaderingen te plannen, reserveringen te maken, tickets te kopen, herinneringen op te stellen, evenementen te organiseren, documenten te archiveren en nog veel meer.

 

Als dit soort werk niet jouw ding is, dan klinkt het misschien een beetje weinig glamoureus. Maar als jij het type bent dat zijn agenda’s inkleurt en Google-agenda-uitnodigingen verstuurt voor koffiedates, dan kan virtueel assistent zijn een leuke en bevredigende job zijn – die je van thuis uit kunt doen.

 

3. Onderzoeker en fact-checker

Van het doornemen van oude academische essays of dossiers tot het analyseren van bibliografieën of het uitvoeren van marktonderzoek, je kunt jezelf vestigen als een professionele onderzoeker en fact-checker. Verschillende soorten bedrijven in verschillende sectoren hebben onderzoekers en factcheckers nodig. Door een niche te vinden, kunt u uw diensten beter op de markt brengen.

 

Je moet georganiseerd, nauwgezet en communicatief vaardig zijn. Als dat klinkt als u, voeg dit dan toe aan uw persoonlijke lijst van home business ideeën.

 

4. Social media manager

Vandaag de dag heeft elk bedrijf, merk en publiek figuur sociale media nodig om in contact te komen met hun publiek, relevant te blijven en de naamsbekendheid te vergroten.

 

En zoals blijkt, betalen veel bedrijven behoorlijk veel voor mensen die hun social media-accounts goed beheren. Als je on brand kunt blijven, content op de juiste manier kunt delen en klanten op een intelligente manier van repliek kunt dienen – en tegelijkertijd die kostbare likes, hartjes, retweets en upvotes massaal binnenhaalt – dan zou je wel eens een killer social media manager kunnen zijn.

 

5. Blogger en affiliate marketeer

Hoewel het beheren van een blog op zich je geen geld zal opleveren – in feite kost het je om een domein aan te schaffen, het uiterlijk te upgraden en marketingcampagnes te voeren – zijn er een paar manieren waarop je geld kunt verdienen aan je blog. U kunt advertentieruimte aanbieden, wat een nuttige maar meestal kleine bron van inkomsten is, maar er is vaak veel meer geld te verdienen met sponsoring en affiliate marketing.

 

Affiliate marketing, een soort product placement, laat u betalen door bedrijven in ruil voor het bepleiten van hun goederen en diensten. Hoewel dit misschien een beetje vreemd klinkt, als je je lezers echt aanbeveelt om deze producten uit te proberen, dan hoeft dit niet over te komen als verkoop-achtig of onoprecht. 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/