Ik stop nu
Image default
Aanbiedingen

Onderneem leuke groepsactiviteiten met bijpassende groepsaccommodatie in Didam

Organiseer voor uw personeel of vriendengroep eens een leuk uitje en kies voor de leuke groepsactiviteiten van De Westernboerderij. Deze namiddag zorgt voor wat afwisseling en ook voor betere persoonlijke banden tussen uw personeel. Om het uitje helemaal compleet te maken, kunt u er meteen een groepsaccommodatie in Didam, nabij Arnhem bij boeken. Zo maakt u er een lang weekendje van waarbij het personeel de nieuwe werkweek weer scherp en met hernieuwde energie kan trotseren. Overigens zijn de leuke groepsactiviteiten en groepsaccommodatie in Didam niet alleen geschikt voor bedrijven, maar ook voor familie, vrienden of andere groepen.

Overnacht tijdens uw verblijf in een tipi

De Westernboerderij staat helemaal in het teken van het Wilde Westen. Het cowboythema is binnen alle facetten van de activiteiten geïmplementeerd. Maar ook de groepsaccommodatie in Didam, nabij Arnhem, is volledig in de stijl van het Wilde Westen. Zo gaat u met de groep niet overnachten in een normaal hotel, maar in een tipitent, wat het verblijf zeker authentiek maakt. Naast het authentieke verblijf in Didam in een tipitent kunt u ook gebruik maken van andere arrangementen. Tijdens het uitje kunt u ook deelnemen aan diverse leuke groepsactiviteiten zoals racen met een quad of hoefijzerwerken. U en uw groep amuseren zich niet alleen, maar leren ook samenwerken en communiceren.

Wacht niet langer om uw uitje te boeken

Vindt u dat dit soort bedrijfsuitje helemaal bij uw bedrijf of vriendengroep past? U kunt nu eenvoudig en snel reserveren door te bellen of mailen naar De Westernboerderij in Didam, nabij Arnhem. Op die manier kunnen u en uw groep genieten van een heerlijk weekendje weg dat helemaal in het teken van het Wilde Westen staat. U kunt reserveren voor de leuke groepsactiviteiten, maar ook voor de groepsaccommodatie in Didam waarbij u kunt overnachten in tipi’s. De boerderij garandeert u een geslaagd uitje.