Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

Nostalgische straatnaamborden en houten naamborden voor aan de gevel van uw woning

Het verleden herleeft met nostalgische straatnaamborden van emaille

Nederland is rijk aan historische panden en monumenten. Wat is er nu mooier dan een bijpassend nostalgisch straatnaambord van emaille aan de gevel van uw woning? Emaille borden worden gemaakt van een laag glas, dat op hoge temperatuur wordt aangebracht op een ondergrond van staal. Dit geeft de borden hun kenmerkende uitstraling en duurzaamheid. Door hun stijlvolle en authentieke karakter zijn emaille straatnaamborden nog steeds erg populair. Ze doen denken aan lang vervlogen tijden en zijn een stijlvolle toevoeging aan iedere gevel.

Houten naamborden voor een warme uitstraling

Een houten naambord geeft uw woning een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn verschillende soorten hout waaruit u kunt kiezen, elk met hun eigen karakteristieken en voordelen. Hieronder leest u meer over de verschillende opties voor een naambord van hout.

Eikenhouten naamborden voor een robuuste uitstraling

Eikenhout is een populaire houtsoort voor naamborden, omdat het een robuuste en stoere uitstraling heeft. Eikenhout is daarnaast ook zeer duurzaam en kan goed tegen weersinvloeden. Het hout wordt mooier naarmate het ouder wordt en krijgt dan een karakteristieke uitstraling.

Cottage naamborden voor een landelijke uitstraling

Cottage naamborden zijn gemaakt van geschaafd vurenhout. Deze houtsoort heeft een rustieke uitstraling en past daarom goed bij landelijke woningen. Cottage naamborden worden vaak afgewerkt met een donkere beits, waardoor ze nog meer sfeer krijgen.

Teakhouten naamborden voor een exotische uitstraling

Teakhout is een duurzame en sterke houtsoort die van nature veel oliën bevat. Hierdoor is het hout zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Teakhouten naamborden hebben een exotische uitstraling en zijn daarom een goede keuze voor bijvoorbeeld tropische of Aziatische woningen.

Naamborden van schors voor een natuurlijke uitstraling

Naamborden van schors zijn gemaakt van de bast van de boom. Hierdoor hebben ze een zeer natuurlijke uitstraling en passen ze goed bij woningen die in een bosrijke omgeving staan. Naamborden van schors zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en zijn daardoor zeer geschikt voor maatwerk.

https://naambordkopen.nl/