Ik stop nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudig een goede straalunit of straalmachine huren

Bent u werkzaam in de scheepvaart, visserij of het jachtonderhoud? Dan kunt u bij Nobel Products gerust aankloppen voor het huren van een goede straalunit of straalmachine. De producten van hoge kwaliteit zijn te vinden in het ruime assortiment op de website. Ze verkopen ook diverse accessoires om het stralen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De beste producten om oppervlaktes te reinigen

Op de website van Nobel Products vindt u een ontzettend groot assortiment aan producten voor reinigingssystemen in de scheepvaart. Ze bedenken handige oplossingen voor problemen in de scheepvaart en zetten deze om in tastbare oplossingen. Zo is ook de goede IBIX straalunit ontstaan. Dit is één van de beste straalunits om bijvoorbeeld verf, roest en vuil van diverse oppervlaktes te verwijderen. Stralen is een efficiënte manier om oppervlaktes te reinigen. Met behulp van een compressor en perslucht worden er straalmaterialen tegen het oppervlakte geblazen. Dit veroorzaakt een soort schuureffect, waardoor het roest of vuil loskomt. Over het algemeen zijn de meeste oppervlaktes gemaakt van verschillende materialen. Daarom kunt u voor elk materiaal een ander straalmiddel gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan garnet, glasparel of straalgrit. Bekijk de pagina https://www.nobelproducts.nl/huren-en-demonstraties/ voor meer informatie over het huren van een straalunit. Voor het afzuigen van straalwerk wordt een krachtige ventilator gebruikt. Deze wordt bij het huren van een straalunit of straalmachine meegeleverd. Zo laat u geen resten achter op het oppervlakte en wordt alles netjes opgeruimd. Naast straalproducten verkopen ze ook andere producten, zoals verlichting en gereedschap.

Vraag een offerte aan voor de beste machines

Door een straalunit of straalmachine te huren bent u in korte tijd klaar met het stralen van diverse oppervlaktes. De machine werkt efficiënt en is gemakkelijk in gebruik. Ontdek de fijne methode en ga snel aan de slag met het reinigen van uw schip. Bezoek www.nobelproducts.nl om alle producten in het aanbod te bekijken.