Ik stop nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Lucht je hart door een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek helpt jouw werknemers om op een veilige en anonieme manier hun hart te luchten. Solkie uit Leusden merkt dat er in veel bedrijven een moeizame band is tussen directie en medewerkers, wat invloed heeft op de medewerkerstevredenheid, de werksfeer en op de motivatie. Hierdoor helpen zij jou graag om een werknemerstevredenheidsonderzoek te maken die de knelpunten bij jouw bedrijf zichtbaar maakt.

Geef personeel de kans om eerlijk te zijn in een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Bij het invullen van een medewerkerstevredenheidsonderzoek is het belangrijk om eerlijk te zijn. Ongeacht je een werknemer of werkgever bent. Solkie adviseert al jaren bedrijven waar eerst een onprettige werksfeer was. Door het stellen van vragen is dit onderzoeksbureau van mening dat zowel het personeel als de directie groeit. Een werknemerstevredenheidsonderzoek is altijd anoniem, waardoor jij jouw medewerkers de kans geeft om eerlijk feedback te geven. Dit is zowel negatief als positief. De experts van het onderzoeksbureau zijn er voor jou, om de resultaten van het onderzoek te beoordelen en geven actuele en objectieve informatie. Hierdoor kan je samen met jouw personeel werken aan een oplossing. Dit draagt bij aan het verbeteren van de werksfeer en activeer je motivatie bij de medewerkers. Tevens raden de experts aan om maandelijks een MTO-onderzoek uit te voeren. Zo analyseer je meteen de resultaten van tevredenheid ten opzichte van vorige maanden. Maandelijks een onderzoek invullen is niet saai door de gamificatie die het onderzoeksbureau gebruikt. Bij ieder onderzoek wordt jouw personeel bijgestaan door Stickman, het geanimeerde personage van Solkie. In ieder nieuw onderzoek is hij op reis naar een nieuwe bestemming en de medewerkers kunnen door middel van hints erachter komen wat de bestemming is. Dit wordt verder aangevuld door korte filmpjes.

Laat je verrassen door de mogelijkheden

Wil jij een nieuwe insteek geven aan een medewerkerstevredenheidsonderzoek? Laat Solkie je helpen door een nieuw uiterlijk te geven aan een werknemerstevredenheidsonderzoek voor jouw bedrijf. Neem contact met hen op.

https://solkie.nl/frequent-meten-van-medewerkerstevredenheid/