Ik stop nu
Image default
Winkelen

Je smartphone hoesje zelf ontwerpen? Hier kan het!

Vind je de standaard smartphone hoesjes die je altijd in winkels aantreft eigenlijk maar saai, en zou je voor je eigen telefoon liever zelf een exemplaar ontwerpen? Dat is gewoon mogelijk op xpressing.nl! Gedaan met het gebruiken van saaie, onpersoonlijke hoesjes: ontwerp je eigen exemplaar waar een leuke foto of zelfgemaakte afbeelding op prijkt, en tover een glimlach op je gezicht elke keer je je telefoon bovenhaalt. Of wil je bijvoorbeeld een vriend, vriendin, geliefde, familielid of collega verrassen met een origineel cadeau dat hij/zij totaal niet zag aankomen? Schenk deze persoon dan een zelfgemaakt smartphone hoesje met een leuke foto van jullie twee. Succes verzekerd!

Hoesjes ontwerpen als de beste

Hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Het is gelukkig heel simpel: zelfs mocht je niet veel tijd hebben, dan nog is het mogelijk om met Xpressing zelf een smartphone hoesje te ontwerpen binnen de paar minuten. Simpelweg aanduiden rond welk type smartphone het hoesje moet passen, in de online designstudio een eigen ontwerp maken of een foto downloaden uit je bibliotheek, eventueel nog een leuk zinnetje tekst toevoegen en hoppa, je kan op ‘bestellen’ klikken en je creatie binnen de vijf werkdagen in je brievenbus verwachten. Deze website stelt je in staat om voor heel wat verschillende types smartphones hoesjes te ontwerpen. Niet alleen de ususal suspects als Samsung en Apple, maar ook kleinere spelers als OnePlus en Huawei worden ondersteund. Zelf een smartphone hoesje ontwerpen voor bijvoorbeeld je trouwe Samsungtelefoon was nooit eerder zo simpel.

Ga vandaag nog aan de slag

Je zelfontworpen smartphone hoesje zal er niet alleen leuk en origineel uitzien, hij zal ook van uitstekende kwaliteit zijn. Dit met dank aan een dubbele kwaliteitscontrole, eerst door een print operator, vervolgens door een interne kwaliteitscontrole. Om de online designstudio te betreden, of om deze expert je vragen te stellen, surf snel naar hun website.