Ik stop nu
Image default
Eten en drinken

Geen zin om boodschappen te doen, kies voor een maaltijdbox!

Geen zin om boodschappen te doen, kies voor een maaltijdbox!

 

Ga jij ook iedere avond na je werk nog even snel langs de supermarkt om de boodschappen te halen voor het avondeten? Dan kunnen we het ons heel goed voorstellen dat je dit helemaal zat bent. Niet alleen kost het je ontzettend veel tijd, maar ook vaak de nodige stress. Vooral wanneer er nog allerlei andere verplichtingen zijn die avond, is het wel zo prettig dat je direct vanuit je werk naar huis kunt om met het eten te beginnen. Je kunt dan twee dingen doen. Je kunt ervoor kiezen om alle boodschappen voor de hele week in één keer te doen, maar een betere keuze is om te kiezen voor een maaltijdbox. Waarom, dat vertellen we je hier.

 

Waarom kiezen voor een maaltijdbox

 

De meeste mensen bepalen vaak pas op de dag zelf wat ze willen eten. Allereerst zorgt dit natuurlijk voor wat onrust. Vooral met jonge kinderen is het een flinke puzzel om de planning enigszins rond te krijgen. Helemaal wanneer ze wat ouder worden en dus ook naar zwemles of voetbaltraining gaan, is de tijd schaars. Je zit er dan niet op te wachten om vanuit je werk eerst nog boodschappen te moeten en vervolgens nog te moeten koken. Wanneer je kiest voor een maaltijdbox, hoef je je hier in ieder geval geen zorgen meer om te maken. Je krijgt namelijk alle ingrediënten gewoon thuisgestuurd. 

 

Hoe werkt het?

 

Voordat je een box ontvangt, dien je eerst een keuze te maken voor het aantal dagen, het aantal personen en ook het type box. Zo kun je een reguliere box, maar ook een vegan box bestellen. Vervolgens heb je de keuze uit een hele lijst met maaltijden, waaruit je er vervolgens een aantal kiest. Afhankelijk van het aantal dagen waarop jij maaltijden wilt ontvangen uiteraard. Vervolgens ontvang je thuis alle benodigde ingrediënten om deze gekozen maaltijden te kunnen maken. Zo weet je dus al op voorhand wat je de rest van de week gaat eten en hoef je ook niet eerst langs de winkel.

 

Zit ik ergens aan vast? 

 

Het fijne aan een maaltijdbox, is dat je niet vastzit aan een bepaalde contractuele verplichting. Dat wil zeggen dat je het op ieder gewenst moment stop kunt zetten. Doordat je iedere week helemaal zelf kunt bepalen hoeveel maaltijd je wilt ontvangen en welke, is dit natuurlijk ontzettend aantrekkelijk. Niet alleen krijg je zo altijd een unieke maaltijdbox met andere maaltijden, maar ook direct de goedkoopste maaltijdbox. Door de flexibiliteit welke je als klant wordt geboden, is de kans vrij aannemelijk dat je het een stuk sneller probeert. Bevalt het je namelijk niet, dan hoef je de week erna al geen nieuwe box meer te bestellen. Zit je vast aan een contract, dan ben je hier natuurlijk een stuk voorzichtiger mee. Het advies is daarom dus ook om het gewoon eens een week te proberen, zodat je kunt zien hoe eenvoudig en ook vooral lekker of het is. We zijn ervan overtuigd dat je niet meer anders zou willen.