Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

De intercom bij uw pand in regio Den Haag werkt niet: wat nu?

De intercom bij uw pand in regio Den Haag werkt niet of werkt niet volledig naar behoren. Dit is natuurlijk bijzonder vervelend. U wilt kunnen vertrouwen op de juiste werking van de intercom. Wellicht verwacht u een pakketje, uw wekelijkse boodschappen of bezoek. Dan wilt u niet voor het raam staan turen om snel naar beneden te gaan om de deur persoonlijk te openen. Dit moet gewoon kunnen via de intercominstallatie. Daar is deze immers voor bedoeld. Wat kunt u nu doen als de intercom bij uw pand in Den Haag of omstreken niet of niet goed lijkt te werken?

Ga eens kijken bij de intercom buiten: ziet u iets opvallends?

Het eerste wat u kunt doen is eens buiten een kijkje gaan nemen. Het komt in de stad vaker voor dat er zaken vernield worden, helaas. Hierdoor is het niet uit te sluiten dat vandalisme de oorzaak van de storing is. Ga dus eens een kijkje nemen bij de intercom om te zien of er iets bijzonders mee aan de hand is. Ziet u niets vreemds aan de intercom van uw pand in regio Den Haag? Vraag dan eens bij uw buren of het systeem bij hen wel goed werkt. Als dit zo is, dan kan de storing bij u in huis zitten. U weet dan in elk geval waar de storing zich bevindt. Werkt de intercom niet optimaal? Dan kunt u altijd een ervaren professional contacteren, zoals Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam.

Neem contact op met de storingsdienst

Is er sprake van een storing in de intercom? Is deze wellicht beschadigd geraakt, waardoor deze niet goed meer werkt? Het is altijd verstandig om dit te laten beoordelen door een professional. Neem contact op met een ervaren storingsdienst in de regio. Als u woonachtig bent in regio Den Haag en de intercom werkt niet, dan staat Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam voor u klaar. Neemt u gerust contact met hen op voor meer informatie over wat te doen aan de storing van de intercom in Den Haag!

https://www.fonteinelektrotechniek.nl/