Ik stop nu
Image default
Eten en drinken

Wat maakt Siemens-koffiemachines zo goed

Er zijn veel dingen om te overwegen bij het kopen van een nieuw koffiezetapparaat. Er is het ontwerp, de Aromadouble Shot -functie, het Home Connect -platform en automatisch brouwen. Maar wat maakt Siemens koffiemachines zo goed? Lees verder voor meer informatie over enkele van de functies waardoor dit koffiemachine zich onderscheidt van de rest. Als u een high-end keuken heeft, wilt u de Siemens-lijn van aanrechtboon-tot-cup koffiemachines bekijken.

 

Ontwerp

Of je nu een cafeïne -junkie bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige kop Joe om je dag te beginnen, het ontwerp van Siemens -koffiemachines zal zeker willen. Van volledig automatische bonen-tot-cup koffie-machines om koffiezetapparaten te filteren, de door Duitse gemaakte machines kunnen het perfecte brouwsel bieden voor uw dagelijkse ritueel. Wat Siemens -koffiemachines zo geweldig maakt, is hun toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, samen met hun jarenlange ervaring. De koffie die ze serveren weerspiegelt de kunst en de cultuur van koffie en het proces van het creëren van de perfecte crema.

De EQ 3 is een betaalbaar volledig automatisch koffiezetapparaat van Siemens dat is ontworpen met gemak in gedachten. Het combineert eenvoud en gemak met high-end componenten, waaronder een keramische grinder en een pompsysteem van 15 bar. Het is ontworpen voor eerste kopers en degenen die een koffiezetapparaat willen dat op melk gebaseerde drankjes maakt. Ondanks de compacte grootte van dit koffiezetapparaat, biedt het superieure brouwsels en melkschuimmogelijkheden.

 

Aromadouble shot -functie

Het Siemens -koffiezetapparaat wordt geleverd met de aromadouble shot -functie, die vooral handig is voor het maken van een extra sterke espresso. De machine maakt gebruik van verhoogde druk om koffie te produceren die dicht en aromatisch is, wat bitterheid minimaliseert. Het beschikt ook over de Aromadouble Shot-functie, waarmee je een dubbele shot espresso kunt maken zonder het te veel te doen en toch een heerlijke kop koffie te produceren. Lees verder voor meer informatie over de Siemens Coffee Machines Aromadouble Shot -functie.

De Siemens TE651509DE EQ.6 plus S100 -koffiezetapparaat is ook uitgerust met het SensoFlow -systeem, dat zelfs een brouwtemperatuur en een goed aroma zorgt. Dit model kan worden gekocht voor 699 euro van Media Markt, wat u een korting van vijftig euro geeft. De aanbevolen prijs is echter 1.259 euro. Bovendien is de Siemens TE651509DE Eq.6 plus S100 uitgerust met acht verschillende koffiespecialiteiten en heeft hij een aromadouble -shotfunctie.

 

Connectiviteit met Home Connect -platform

De connectiviteit van Siemens -koffiezetapparaat met Homeconnect -platform kunt u uw telefoon gebruiken om uw koffiezetapparaat vanaf elke locatie te bedienen. Nadat u de Siemens Home Connect -app naar uw smartphone hebt gedownload, kunt u deze gebruiken om het melkniveau in uw koelkast te controleren, boodschappen te bestellen en zelfs uw koffiebelen te plaatsen. Zodra de app naar uw telefoon is gedownload, kunt u uw nieuwe koffiezetapparaat in een mum van tijd gaan gebruiken.

De app biedt digitale instructies en tips, een speciale sectie voor productinformatie en directe verbinding met de online winkel. De app kan ook andere apparaten in uw huis besturen. De intuïtieve, eenvoudig te gebruiken interface heeft het Siemens-bedrijf al een nominatie gewonnen voor de UX Design Awards. Het beschikt ook over het vermogen van Siemens Coffee Machines om met uw auto te communiceren. Door verbinding te maken met uw auto, kunt u zelfs koffie in uw auto zetten, zonder uit uw auto te gaan en uw laptop te openen.

 

Automatisch brouwen

Met Siemens -koffiemachines krijgt u de kans om van de beste koffie te genieten en op de meest handige manier van alle voordelen te genieten. Siemens-machines zijn state-of-the-art en geven je puur genot elke keer dat je het koffiezetapparaat aanzet. U kunt kiezen uit verschillende modellen en apparatuur om aan uw behoeften en budget te voldoen. Siemens -koffiemachines worden geleverd met verschillende extra functies, waaronder volledig automatische stoomreiniging.

Met een groot display kunt u vanaf het begin van het koffieselect scherm volledig genieten van uw koffie. U kunt kiezen uit een indrukwekkend assortiment speciale koffie en genieten van hun heerlijke aroma’s zonder dat een getrainde barista nodig is. Met behulp van intuïtieve aanraakbedieningen kunt u eenvoudig de perfecte kop koffie selecteren. Siemens-koffiemachines zijn voorzien van het Iaroma-systeem, dat een hightech brouweenheid, langdurige keramische grinder en intelligente waterpomp combineert.

 

Hier vind je het beste Siemens koffiezetapparaat.