Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

Schaf een zonneboiler verwarming aan en profiteer van duurzame warmte

Wil jij graag een zonneboiler verwarming aanschaffen voor het verwarmen van (alle) ruimtes in jouw huis? Dan is HRsolar het bedrijf voor jou. De verwarmingsoplossingen van dit innovatieve bedrijf hebben een hoog rendement, waardoor jij optimaal profiteert van jouw zonneboiler. Al sinds 2002 verbindt dit bedrijf de zon met hun innovatieve technologie, waar jij gebruik van kunt maken! Alle producten worden bedacht én gemaakt in Nederland. Zo hoeft er niet een enorm lange transportweg worden afgelegd, alvorens jouw verwarming bij jou thuis wordt afgeleverd. Dit is een stuk duurzamer dan producten uit andere landen. Kies er daarom voor om een zonneboiler verwarming van HRsolar in huis te halen.

Kies tussen twee soorten uitbreidingsets voor jouw zonneboiler verwarming

Als je kiest voor het Maxx-zonnewarmtesysteem, kun je deze zonneboiler verwarming combineren met twee sets, die beide een hoog rendement leveren. De LT-uitbreidingsset gebruik je voor het verwarmen van tapwater en ter ondersteuning van het verwarmen van ruimtes. Vooral voor lagere temperaturen gebruik je deze set. Heb je een zonneboiler verwarming nodig die een hoger rendement oplevert? Dan is de S.M.A.R.T.-uitbreiding echt iets voor jou. Deze is geschikt voor hogere temperaturen en kun je gebruiken voor vloerverwarming en het verwarmen van de radiatoren in huis. Met beide uitbreidingsets ben je een stuk groener bezig, dan als je energie op een niet-duurzame manier opwekt. Bovendien bespaar je uiteindelijk op de energiekosten. Zet de stap naar deze verwarmingsopties en maak daarmee de wereld een stukje groener.

Doe de quickscan op de website

Vul de zonneboilercalculator op de website van HRsolar in en kom er met deze quickscan achter wat de kosten zijn voor een zonneboiler verwarming die een hoog rendement levert. De experts van dit bedrijf leveren en installeren jouw gekochte verwarmingsoplossingen binnen korte tijd! Zo geniet jij binnenkort al van duurzame energie. Neem zeker contact op met dit bedrijf als je nog vragen hebt of iets niet helemaal duidelijk vindt.