Ik stop nu
Image default
Boeken en Tijdschriften

Kies voor een samenwerking met dit kennishuis

Ga je een boek uitgeven en kan je wel wat hulp gebruiken van professionals die precies weten hoe dit, soms ingewikkelde, traject in elkaar steekt? Schakel dan de hulp in van De Vrije Uitgevers. Dit bedrijf is een waar kennishuis vol professionals die alles weten van het uitgeven van boeken. Je wordt gedurende elke stap ondersteund zodat jouw boek uiteindelijk met groot succes in de boekhandels ligt. Ze blinken uit in persoonlijke betrokkenheid, professionaliteit en vakbekwaamheid. Er wordt volgens een planning gewerkt en de communicatie is uitstekend. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en welke stappen er nog ondernomen moeten worden.

Allereerst dient je boek gemaakt te worden

Je hebt een verhaal en eventuele illustraties, dan is het nu tijd om een sluitende begroting en sterke voorcalculatie maken. Uiteraard adviseert dit kennishuis je hierbij. Winst maken is hierbij natuurlijk heel belangrijk. Ga er daarom vanuit dat je de productieprijs vier tot vijf keer moet vermenigvuldigen om tot de verkoopprijs te komen. Laat je je boek per exemplaar produceren voor € 4,-? Dan komt de winkelprijs op zo’n € 16,- tot € 20,- in de schappen te liggen. Denk jij: dan produceer ik mijn boek wel voor minder, met een hoge oplage? Pas daarmee op, want opslag kost ook geld. Dit zijn nog maar enkele adviezen die dit kennishuis je geeft, waardoor je blunders voorkomt.

Contact opnemen is heel gemakkelijk

Ben je benieuwd naar alle voordelen die De Vrije Uitgevers je biedt? Twijfel dan niet om al je vragen te stellen door contact met hen op te nemen. Neem een kijkje op de website, waar je al een heleboel aanvullende informatie leest. Je leest wat dit kennishuis allemaal voor je kan betekenen. Heb je hierna toch nog vragen of wil je je direct aansluiten? Dan bel je gewoon even met een van de specialisten.