Ik stop nu
Groothandel

Hulpmiddelen in de zorg voor artsen en particulieren vindt u hier

In het werk van een arts zijn hulpmiddelen ontzettend belangrijk. Hierbij denkt u onder meer aan medische apparatuur, kleding en producten voor hygiëne. Deze hulpmiddelen voor in de zorg dienen van hoge kwaliteit te zijn, zodat patiënten veilig behandeld worden en de apparaten betrouwbare resultaten geven. Als arts koopt u dus zorghulpmiddelen bij een specialist met ervaring, zoals bij A. Vos & Zoons. Hier vindt u alle hulpmiddelen voor in de zorg die u als arts nodig heeft.

Goede medische apparatuur is voor artsen heel belangrijk

Medische apparatuur ondersteunt (huis)artsen in hun werk en zorgt ervoor dat er nauwkeurige resultaten gemeten worden. Bij een huisarts gaat het onder andere om bloeddrukmeters, cholesterolmeters en producten voor de praktijkinrichting. Onderzoeksbanken en –lampen verzekeren het comfort van patiënten en zorgen ervoor dat u met goed licht onderzoekt. In huisartsenpraktijken en tandartspraktijken wordt ook veel gebruikgemaakt van zadelkrukken en diverse opbergsystemen voor materialen. Werkt u veel met kinderen? Met audiometers meet u het gehoor van patiënten en ook voor oogartsen en opticiens zijn er allerlei handige hulpmiddelen verkrijgbaar.

Kleding en hygiëne zijn zeer belangrijk

Hulpmiddelen in de zorg voor hygiëne zijn uiterst belangrijk voor een veilige behandeling. Zo dienen artsen altijd voldoende handschoenen, desinfectiemiddelen, zeep en (papieren) handdoeken in huis te hebben. Ook werkkleding en klompen zijn belangrijke hulpmiddelen. Goede kleding op maat zorgt ervoor dat artsen zich comfortabel voelen en hun werk goed uitvoeren. Ook beschermt de juiste kleding tijdens het werk. In de operatiekamer is dit extra belangrijk en dienen artsen ook operatiemutsen of haarnetjes te dragen.

Bestel hulpmiddelen met korting

Bij A. Vos & Zoons vindt u diverse hulpmiddelen voor de zorg met korting. U schaft dus zorghulpmiddelen van hoge kwaliteit aan tegen een lagere prijs dan voorheen. Het is verstandig om regelmatig te kijken waar u korting op krijgt, zodat u op het juiste moment bestelt. Houd daarom hun webshop goed in de gaten!

https://www.vosmedisch.nl/