Ik stop nu
Image default
Aanbiedingen

Hoe kies je de juiste sieraden uit voor jouw collectie

Hoe kies je de juiste sieraden uit voor jouw collectie 

Wanneer jij de eigenaar/eigenaresse van een sieradenwebshop of sieradenwinkel bent, is het inkopen van jouw collectie sieraden een belangrijke taak. In deze blog lees je met welke aspecten je rekening moet houden tijdens het inkopen van jouw nieuwe sieradencollectie!

 

De basis: welk materiaal wil je gebruiken?

Wanneer jij op zoek gaat naar sieraden voor jouw nieuwe collectie, is het belangrijk om te weten welk materiaal jij wilt verkopen. Elk materiaal heeft tenslotte zijn voor- en nadelen. Wanneer je bijvoorbeeld voor gold plated kiest, zul je zien dat het materiaal er luxe uitziet en dat de prijs zeer betaalbaar is. Echter verkleuren gold plated sieraden sneller. Kies je voor stainless steel dan verkleuren sieraden minder snel. Daarnaast kunnen heel veel mensen met een allergie stainless steel sieraden wel dragen zonder irritaties en zijn ze goed betaalbaar! 

Naast het basismateriaal van een sieraad, kunnen er ook sub materialen worden toegevoegd. Hieruit kun je bijvoorbeeld kiezen uit: steentjes, kralen, parels, polymeerklei, zirkoon, strass steentjes, acryl en emaille. Ook voor deze materialen moet je een keuze maken of je ze wel of niet wilt opnemen in jouw collectie! 

 

Welke stijl past bij jou?

Naast het materiaal van de sieraden, is de stijl van jouw sieraden ook zeer belangrijk! Ga jij voor een klassieke collectie met veel parels en zirkonen steentjes? Of houd jij juist van statement items en kies jij voor neonkleurige items. Ga je voor trendy items met een snel wisselend assortiment en veel collecties of richt je je meer op enkele collecties per jaar waarbij er veel tijdloze sieraden worden gekozen? Er zijn onwijs veel mogelijkheden! Neem bijvoorbeeld is een kijkje bij Yehwang en laat je inspireren tot alle mogelijkheden; Yehwang is een sieraden groothandel met superveel verschillende soorten items!  

 

Hoe ga je de sieraden presenteren?

Tot slot is het belangrijk om jouw collecties leuk te presenteren aan klanten; dit kan zowel fysiek als online. Gebruik leuke displays voor sieraden of maak jouw eigen displays door bijvoorbeeld verschillende schaaltjes met elkaar te combineren! 

 

https://nl.yehwang.com/