Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

Hoe een betaalbare begrafenis te plannen?

Dit artikel leert u hoe u een betaalbare begrafenis kunt plannen. Nu de typische begrafenis meer kost dan de prijs van een goede gebruikte auto, hebben veel gezinnen hulp nodig bij het maken van meer betaalbare begrafenis- (en crematie)arrangementen.

Betaalbare begrafeniskosten versus typische begrafeniskosten

De meeste Nederlandse begrafenissen kosten nu tussen de € 8.000 en € 10.000. Helaas zal naarmate babyboomers ouder worden, de vraag naar uitvaartdiensten groeien en de uitvaartprijzen nog verder opdrijven. Sommige experts voorspellen dat de gemiddelde traditionele begrafenis binnen drie jaar bijna € 12.000 zal kosten.

Gelukkig kun je met een beetje planning de eigen begrafeniskosten realistisch halveren. Dit betekent dat u tussen € 4.000 en € 5.000 kunt besparen bij het plannen van een traditionele uitvaartdienst of tussen € 1.500 en € 3.000 bij het plannen van een standaard crematiedienst.

Waarom het moeilijk is om een betaalbare uitvaart te plannen

Zelfs hoewel veel mensen klagen over begrafenisprijzen, blijven de kosten voor het cremeren of begraven van een dierbare elk jaar stijgen. Voordat we bepalen wat u kunt doen om een meer betaalbare begrafenis- of crematiedienst te plannen, kan het nuttig zijn om te bespreken waarom begrafenissen zo duur zijn.

Eerst een paar feiten over uitvaartcentra:
  • begrafenishuizen (en veel begraafplaatsen) zijn in bedrijf om winst te maken

  • veel uitvaartcentra zijn nu in eigendom door grote internationale bedrijven

  • hoe meer dingen ze je kunnen verkopen, hoe meer winst ze maken

  • het inkomen voor veel begrafenisondernemers komt nu volledig uit verkoopcommissies

Helaas hebben de meeste mensen geen idee welke begrafenisgoederen en -diensten nodig zijn wanneer een dierbare sterft, weten ze ook niet wat die goederen en diensten zouden moeten kosten, dus kopen ze uiteindelijk wat de begrafenisondernemer aanbeveelt. Begrafenisondernemers weten dit, dus vertellen ze families gewoon niet over goedkopere opties.

Hoewel er niets mis is met het runnen van een winstgevend bedrijf, behalen veel uitvaartcentra hun bovengemiddelde winst door vermoeide mensen te misleiden. en rouwende consumenten. Helaas is het bij begrafenissen gemakkelijk om consumenten te misleiden.

Tot voor kort kwam de meeste informatie over begrafenisplanning rechtstreeks van begrafenisondernemers. Dit betekende dat de enige beschikbare informatie voor families was wat hen werd verteld door de mensen die hen iets probeerden te verkopen.

Helaas geven veel uitvaartcentra alleen informatie over hun duurste opties, zodat families weinig objectieve informatie hebben. rekening mee te houden bij het maken van definitieve afspraken. Simpel gezegd: de meerderheid van de families weet niet hoe ze meer redelijk geprijsde opties kunnen vinden.

Maar hier is goed nieuws: internet maakt het mogelijk voor bronnen zoals de [Funeral Saver’s Kit] om families voorzien van objectieve, nauwkeurige informatie die hen kan helpen om betaalbare begrafenis- en crematieregelingen te maken. In feite is veel van de informatie in dit artikel afkomstig uit de Funeral Saver’s Kit.

Hoe een meer betaalbare begrafenis te plannen

Gelukkig is het plannen van begrafenissen een gebied waarop een beetje educatie maakt een groot verschil. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om een goedkopere uitvaart- of crematiedienst te plannen. Hier zijn drie basisstrategieën:

  • Kies een goedkope uitvaartcentrum

  • Kies een redelijke prijs goederen en diensten

  • Wees niet bang om te onderhandelen

Kiezen voor een laag- geprijsde uitvaartcentrum

Hoewel de meeste uitvaartcentra vergelijkbare diensten aanbieden, prijzen ze hun diensten vaak anders. Begrafenisondernemer A kan bijvoorbeeld een hoge vergoeding vragen voor de tijd van de begrafenisondernemer en een kleine toeslag toevoegen aan de prijs van een kist; terwijl Funeral Home B misschien een lagere vergoeding vraagt voor de tijd van de begrafenisondernemer, maar dat compenseert u door een veel hogere prijs voor de kist te vragen.

Omdat het u nu wettelijk is toegestaan om uw eigen kist te kopen bij internet, zal uitvaartcentrum B meestal bereid zijn om de prijs van hun kist te verlagen in ruil voor uw bedrijf. De combinatie van het lagere tarief van Begrafenisondernemer B voor de tijd van de uitvaartondernemer en de gereduceerde prijs van hun kist kan u duizenden onnodige kosten besparen.

Helaas weten de meeste families niet welke uitvaartcentra in hun omgeving de laagste prijzen voor de tijd van de uitvaartondernemer. Dat is waar middelen zoals de Funeral Saver’s Kit in het spel komen. U kunt de Funeral Saver’s Kit gebruiken om de uitvaartcentra bij u in de buurt te vinden die de laagste prijzen bieden voor de tijd van de begrafenisondernemer. De kit laat u ook zien hoe u een grote korting kunt krijgen op elk model kist.

Kies redelijk geprijsde goederen en diensten

De meeste families hebben geen idee wat begrafenisgoederen en -diensten kosten, noch hebben ze enig idee hoe groot de winst van de begrafenisondernemer is op de goederen en diensten die ze kopen. Het is gebruikelijk dat uitvaartcentra de kosten van hun goederen met 300% tot 500% verhogen. Deze toeslagen kunnen duizenden euro’s toevoegen aan de rekening van het uitvaartcentrum.

Consumenten kunnen rijkelijk worden beloond met aanzienlijke besparingen door te begrijpen welke uitvaartgoederen en -diensten nodig zijn en te weten hoeveel die goederen en diensten het uitvaartcentrum kosten.

Zodra u weet welke goederen en diensten nodig zijn – en hoeveel ze moeten kosten – kunt u de juiste keuzes maken op basis van de voorkeuren en het budget van uw gezin. U kunt de Funeral Saver’s Kit raadplegen voor een gedetailleerde lijst van wettelijke vereisten en prijzen met betrekking tot alle goederen en diensten voor begrafenissen en begraafplaatsen.

Een sleutel tot betaalbare begrafenisplanning is begrijpen hoe de service die u selecteert de totale prijs beïnvloedt van de begrafenis. Als u bijvoorbeeld voor de definitieve beschikking kiest voor het begraven van het lichaam, betekent dit dat u een kist, een buitenste grafcontainer, een begraafplaatsruimte en een grafsteen moet kopen.

Dit betekent dat u eenvoudigweg akkoord gaat met de begrafenisondernemer wanneer hij suggereren dat een “traditionele” begrafenis kan resulteren in duizenden euro’s aan extra kosten. Als alternatief kan het kiezen van een crematie – of een ander soort uitvaartdienst – veel van deze “toegevoegde” kosten elimineren.

U kunt er echter niet langer van uitgaan dat crematie goedkoper zal zijn dan het begraven van het lichaam. De laatste jaren is er een nieuwe trend ontstaan in de uitvaartbranche: steeds meer families kiezen voor cremeren in plaats van een volwaardige uitvaart. Als reactie op deze trend hebben veel uitvaartcentra de prijzen voor hun crematiediensten verhoogd in een poging hun winstmarges te beschermen.

Hoewel crematie nog steeds veel begraafplaatsgerelateerde kosten kan elimineren, is een groot deel van de besparingen die voorheen genoten bij het kiezen van een crematie worden nu opgeslokt door extra uitvaartkosten – dus het loont de moeite om te begrijpen wat u krijgt voor uw geld. Nogmaals, een hulpmiddel zoals de Funeral Saver’s Kit maakt het gemakkelijk om dit allemaal te begrijpen, zodat er geen verrassingen zijn.

Wees niet bang om te onderhandelen

De dood van een geliefde een van de meest stressvolle situaties die we ooit zullen tegenkomen. We hebben niet alleen te maken met de emotionele bagage en rouw die een normaal onderdeel zijn van het verliezen van een geliefde, maar we worden ook gedwongen om het op te nemen tegen een goed verzorgde uitvaartmedewerker die werkt aan een grote verkoopcommissie. Zoek een begrafenisondernemer in de buurt, vaak wordt u dan op een manier geholpen die bij uw wensen past.

En omdat de meeste families er niet goedkoop uit willen zien bij het regelen van begrafenissen voor een geliefde, betalen ze uiteindelijk de “stickerprijs” van het uitvaartcentrum voor de goederen en diensten die ze worden verkocht.

Echter, omdat goederen en diensten voor begrafenisondernemers omvatten aanzienlijke winstmarges, er is voldoende ruimte voor opgeleide consumenten om legitieme kortingen te verkrijgen. Vaak kan het uitvaartcentrum hun prijzen gemakkelijk halveren en toch een aanzienlijke winst maken op de begrafenis van de familie.

Helaas zijn de meeste families terughoudend – en hebben ze niet de nodige informatie – om over een passende korting te onderhandelen op een uitvaartdienst. De sleutel is om te begrijpen hoe de prijzen van het uitvaartcentrum zich verhouden tot hun kosten. Elk rouwartikel of elke dienst die is gemarkeerd met honderden (of duizenden) euro’s is rijp voor een korting.

Wees niet bang om de begrafenisondernemer te vertellen dat u bepaalde rouwartikelen in plaats daarvan bij een andere leverancier zult kopen om ze bij het uitvaartcentrum te kopen. Omdat de begrafenisondernemer beseft dat je veel van zijn goederen ergens anders veel goedkoper kunt kopen, zal hij bereid en bereid zijn om een goed geïnformeerde familie een aanzienlijke korting op zijn catalogusprijzen aan te bieden om hun bedrijf te behouden.

De behoefte aan meer betaalbare begrafenisopties….

Naarmate de babyboomgeneratie de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, zal de vraag naar begrafenisgoederen en -diensten het vermogen van uitvaartcentra om die goederen en diensten te leveren, overtreffen. Helaas betekent dit dat uitvaartprijzen de komende twee decennia aanzienlijk zullen stijgen.

https://uitvaartpolis-online.com/kennisbank/goedkope-begrafenis/