Ik stop nu
Image default
Aanbiedingen

Fysiotherapie nemen in een praktijk bij Hoogland

Ik moest op zoek naar een psychosomatische fysiotherapie Amersfoort. het is namelijk zo dat ik laatst een ongeluk heb gehad met de auto. gelukkig is de schade van de auto niet heel erg, maar mijn lichaam heeft wel een flinke klap gehad. Dus ik moest van mijn huisarts een paar maanden fysiotherapie gaan doen om zo mijn lichaam weer te herstellen naar normaal. Ik had eerder fysiotherapie gehad, maar daar vond ik het niet fijn. Dus ik wilde naar een andere praktijk.

Ervaren fysiotherapie vinden in omgeving van Hoogland

Ik had wel fysiotherapie nodig in de omgeving van Hoogland die een beetje verstand hadden van hun vak. Mijn vorige praktijk had namelijk amper ervaring en daar deden ze mij behoorlijk pijn terwijl dat niet nodig was. Dus daar wilde ik niet meer heen. Alleen Hoogland is niet erg groot dus mijn opties waren ook niet veel. Gelukkig kwam ik uit bij Zee in Beweging. Zelf had ik nog nooit gehoord van dit bedrijf, maar ze zagen er professioneel uit. Ik besloot om daar een kennismakingsgesprek te doen om te kijken of deze praktijk wel iets voor mij is. 

Een goede praktijk

Bij het kennismakingsgesprek had ik meteen een goede klik met de vrouw die mij zou gaan begeleiden. Ze had zelf ook een dochter die dit ook had meegemaakt en dankzij de fysiotherapie is ze weer helemaal beter. Ik besloot om hij hen mijn traject te doen en ik ben blij met die keuze. Het gaat al een stuk beter met mij dan voor het ongeluk. Ik beweeg weer wat soepeler dan eerst en de pijn wordt ook elke dag een beetje minder. Bovendien zijn de medewerkers van Zee in Beweging erg vriendelijk en helpen mij op allerlei manieren. Echt een goed bedrijf.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten en producten die Zee in Beweging aanbiedt voor u of iemand anders? Bekijk dan eens de website van Zee in Beweging via www.zeeinbeweging.nl voor meer informatie over hun diensten die zij aan u kunnen verlenen.