Ik stop nu
Architectuur

Een nieuwe lichtkoepel

Een lichtkoepel is een goede manier om meer licht in het huis te laten en het is een betaalbaar manier om donkere ruimtes te verlichten zonder gebruik van lampen. Overdag heb je het zonlicht en hier kun je gebruik van maken wanneer je een lichtkoepel laat plaatsen.

Een lichtkoepel is van glas gemaakt en laat dus heel goed licht door. Een gat snijden in het plafond is zo gedaan en daarna kan de lichtkoepel meteen geplaatst worden. Een aannemer kan de opdracht binnen een dag uitvoeren en de meeste bedrijven dat lichtkoepel verkopen plaatsen het ook. Meestal hebben ze een vaste prijs voor het installeren van de lichtkoepel.

Als het bedrijf geen vaste prijs heeft voor het installeren van de lichtkoepel is het mogelijk om een offerte aan te vragen. In de offerte zet het bedrijf hoeveel het gaat kosten om de lichtkoepel te installeren en wat je mag verwachten. Je hebt zo zwart op wit wat er gaat gebeuren en hoeveel het gaat kosten.

Als je de offerte aan de hoge kant vindt kun je ook bij een andere bedrijf of aannemer een vrijblijvend offerte aanvragen om te kijken of het goedkoper kan.