Ik stop nu
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een gezondheidscentrum in de omgeving van Arnhem en Zevenaar

Het starten van een gezondheidscentrum kan vele voordelen hebben en de kwaliteit van uw zorgverlening verbeteren. Door meerdere zorginstellingen onder één dak samen te brengen, zorgt u voor kortere lijntjes tussen specialisten en instellingen, waardoor overleg, doorverwijzingen en aanvullende zorg gemakkelijker worden. U dient hiervoor echter wel over een geschikte locatie te beschikken. Hiervoor kunt u het best een vastgoedverhuurder inschakelen die ervaren is met het verhuren aan panden aan zorginstellingen. In het geval dat u in de omgeving van Zevenaar of Arnhem woont, dan is Van Keulen Vastgoed – Verhuur een uitstekende keuze voor uw gezondheidscentrum.

Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod

Bij deze vastgoedverhuurder beschikken ze over jarenlange ervaring in het verhuren van kantoorruimten, culturele instellingen, zorginstellingen, bibliotheken en woningen. Door het diverse aanbod en werkervaring voor allerlei soorten instellingen weet deze aanbieder gegarandeerd een perfecte locatie voor u te vinden. U bekijkt de grote portefeuille met allerlei panden online om een beeld te krijgen van de mogelijkheden bij deze verhuurder. Daarnaast profiteert u er van uitgebreide en klantgerichte service. Zo is het mogelijk om huurcontracten van verschillende looptijden af te sluiten. Een korte huurperiode of een huurcontract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van drie maanden behoren onder andere tot de mogelijkheden. Zo kunt u een verhuuroptie vinden die past bij u zorginstelling. Een sell-lease-back-deal is ook een optie bij deze vastgoedverhuurder in Zevenaar, zodat uw gezondheidscentrum vrij is van liquiditeiten. Ontdek de mogelijkheden voor uw instelling!

Neem contact op met deze verhuurder

Heeft u interesse gekregen in de diensten en service van deze verhuurder? Neem dan contact op door te bellen of een e-mail te sturen naar dit bedrijf, zodat u snel over meer informatie beschikt. Bekijk het aanbod alvast online om een beeld te krijgen van de huurmogelijkheden bij deze partij. Zo heeft u hopelijk snel een geschikte locatie gevonden voor uw gezondheidscentrum in de omgeving van Zevenaar en Arnhem.

https://vankeulenverhuur.nl/