Ik stop nu
Image default
Dienstverlening

Bespaar op uw gasverbruik met een pelletkachel in Hengelo

De gasprijs stijgt hard vanwege wereldwijde tekorten aan deze brandstof. Met een pelletkachel in Hengelo bent u iedereen te slim af. U kunt uw woonkamer heerlijk warm stoken en de gaskachel of centrale verwarming kan uitgeschakeld worden. Heeft u geen schoorsteen maar wilt u toch een bepaalde ruimte aangenaam verwarmen dan kunt u kiezen voor een Wanders gaskachel. Een ideale oplossing als het voor u niet nodig is om het hele huis te verwarmen. De gaskachel of pelletkachel zorgen voor urenlange heerlijke warmte, ook als de winter lang en streng is.

Verantwoord stoken met de juiste warmtebron

Niet ieder huis in Nederland is voorzien van centrale verwarming. Daar komt bij dat steeds meer mensen zoeken naar alternatieven. Dat kan omdat ze een pelletkachel in Hengelo gezellig en knus vinden. Maar het kan ook dat een Wanders gaskachel gewoon beter past bij uw behoefte aan warmte in één specifieke ruimte. Dan kan een losse kachel voordeliger zijn dan de hele woning centraal te verwarmen. Bij Fuego in Holten vindt u een ruim assortiment aan kachels, er is voor iedere situatie een passende oplossing en altijd tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt uw nieuwe kachel online bestellen.

Breng een bezoek aan de showroom

Veel mensen willen als ze een nieuwe kachel kopen deze eerst in het echt zien. Dat kan bij Fuego in Holten. U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Op bepaalde dagen kunt u ook zonder afspraak langskomen. Informatie over de openingstijden vindt u op de website. Bekijk uw nieuwe Wanders gaskachel voordat u besluit tot aankoop. U ziet hoe een pelletkachel in Hengelo brand en u voelt de aangename warmte voordat u besluit welke kachel u thuis wilt plaatsen. U kunt een kachel in de showroom uitzoeken en deze laten bezorgen op een dag dat het u schikt. Zo bent u verzekerd van een warme winter zonder ongemakken als de kou zijn intrede doet.